0898 48 30 49 helios_eood@abv.bg

Готови проекти

гр. Бургас ул.Лермонтов 35

Тип : Жилищна сграда в гр.Бургас, Идеален Център

Описание : Сградата е построена след съгласуване на идейния проект с Паметниците на културата в България – град София.

С оглед на това че е в близост до своеобразния архитектурен стил на Историческия, Природонаучния и Етнографски музей, и на други подобни сгради в тази старинна част на града, постройката е уникална, значима, откроявяща се с нещо неповторимо, автентично, достолепно и вечно. Бургазлии и гости на града дълго съзерцават красотата и, и са благодарни че е изпълнена по този великолепен начин.

Локация : Благоприятно разположена е в идеалния център на град Бургас, недалеч от най-красиво и модерно направените улици – “Александровска” и “Богориди”, заобиколена от ресторанти, кафенета, много и различни магазини, търговски центрове. В радиус от 50 – 300m. са интерхотел “България”, Общината, Кметството, Полицията, училища и детски градини. В близост е строеж на триетажен паркинг до църквата “Св.Кирил и Методий”.

Сградата е със разрешение за ползване от 11.2010г.

Сградата се състои от :

Сутерен с пет складови помещения и машинно отделение за асансьорната уредба.

Партер с магазин за промишлени стоки, ателие и складово помещение.

I етаж със самостоятелен вход от юг към двата офиса

II и III етажи с по едно четиристайно жилище, със самостоятелен вход от изток

Подпокривното пространство е изпълнено като тристаен апартамент Достъпът до жилищните етажи е осигурен от стълбищна клетка, чиито стъпала са направени от гранит, а парапета е от хром-никелова сплав. Асансьора е хидравличен с луксозна кабина.

Техническите показатели на сградата : – разгъната застроена площ на сградата – 715,66 m2

Изпълнение на сградата:

Конструкцията е монолитна, стоманобетонна, частично безгредова(дневната с трапезарията) и гредова – останалите части от апартаментите.

Партера е изпълнен със сив алуминиев профил с 10mm. закалено стъкло. Дограмата е петкамерна немска Brugman – цвят орех, вътрешните врати са MDF, а входните за апартаментите и офисите са блиндирани. Всички врати са произведени и монтирани от фирма Ergon град София, като вътрешните са стилни светли( избелен дъб); входните отвън са венге, а отвътре избелен дъб. Подовите настилки в коридорите и кухните са от качествен италиански гранитогрес. Баните са направени по италиански дизайн, оборудвани със санитария на Roca; бойлерите са проточни, 27 kw. на Stilber Eltron, таваните са окачени – Hunter Douglas с подходящо осветление; монтирано е луксозно отоплително тяло. Апартаментите и офисите са окабелени за цветен видедомофон; изводи за кабелна или цифрова телевизия, интернет и СОТ, има във всяка стая. Към всяка стая има предвидено захранване и са подготвени изводи за монтиране на климатици. Стените във всички обекти на сградата са декорирани в меки тоналности.
Монтирани са всички видове ключове, контакти, ел.табла.

Магазинът и апартаментите са захранени със трифазен ток.
Терасите са напълно завършени с варовик по шапките и подпрозорците, гранитогрес по пода.
Ажурния парапет по терасите е изпълнен от ковано желязо.

Ъгълът откъм ул.”Лермонтов” и партера са изцяло облицовани със гръцки травертин и бразилски гранит, които заедно с обемните корнизи придават своеобразен ретро-лукс стил. Топлоизолацията и външната мазилка по сградата и оградата са изпълнени с продукти на Baumit. Трите фасади и оградата се осветяват нощем от сензорни тела.

Карта

Изпрати запитване