0898 48 30 49 helios_eood@abv.bg

Продажби

Жилищна сграда в гр.Бургас, ул. Средна Гора 4. Идеален Център

Локация:

Разположена е в идеалния център на град Бургас, в непосредствена близост до църквата “Св.Кирил и Методий”и само на 5 минути пеша до Морската градина. В близост са интерхотел “България”, Общината, Кметството, Полицията, училища и детски градини.

Сградата е със разрешение за ползване от септември 2016г.

Изпълнение на сградата:

Конструкцията е монолитна, стоманобетонна, скелетно безгредова.
Изпълненият камък по фасадите на партерно ниво е италианска брекча. Гаражните врати са на фирма Hörmann. Дограмата е петкамерна немска Rehau – цвят орех. Вътрешните врати са MDF, а входните за апартаментите са блиндирани. Всички врати са произведени и монтирани от фирма Ergon град София, като вътрешните са стилни светли( избелен дъб); входните отвън са венге, а отвътре избелен дъб. Подовите настилки в сградата са изпълнени от гранит, а дворната настилка е направена с градински плочи на Semmelrock . Апартаментите са окабелени за цветен видеодомофон; изводи за кабелна или цифрова телевизия и интернет има във всяка стая. Към всяка стая има предвидено захранване и са подготвени изводи за монтиране на климатици. Стените във всички обекти на сградата са декорирани в меки тоналности.

Монтирани са всички видове ключове, контакти, ел.табла.

Покривът е скатен, изпълнен с керемиди на фирма Tondach. Достъпът до жилищните етажи е осигурен от стълбищна клетка, чиито стъпала са направени от гранит, а парапета е от инокс. Асансьорът е изпълнен от фирма ТЕХПРО И КО ЕООД. Той е електрически, въжен, без машинно помещение, чиито компоненти са на италиански производители.
Терасите са напълно завършени: шапките на парапета и подпрозорците са изпълнени от качествен гранит; подът от гранитогрес.

Парапетът на терасите е иноксов в комбинация със закалено стъкло.

Сградата е с топлоизолационна система и мазилка на Baumit. Дебелината на изолацията е 10см и е залепена рамково.

Сградата се състои от:

Сутерен

с 11 складови помещения, помещение за чистачка и 5 паркоместа.

Партер

с гаражни помещения.

Първи етаж

с 3 апартамента.

Таванският етаж

се състои също от два апартамента, при които има леки скосявания.

Техническите показатели на сградата са:

1640,00 m²

Разгъната застроена площ на сградата

220,00 m²

Застроена площ на сградата

Карта

Изпрати запитване