0898 48 30 49 helios_eood@abv.bg

Готови проекти

Перущица 18

Тип : Жилищна сграда в гр.Бургас, кв.Лазур

Локация : Сградата се намира в един от най – развитите и търсени райони в гр.Бургас, само на 200 м. от Морската градина и на 10 мин. пеша от Централната част на града. Районът е застроен с нови хубави жилищни сгради. Предлага удобства като магазини заведения , хотели, детски градини и учебни заведения.

Сградата се състои от : сутерен, партер, шест етажа.

  • Сутерен – избени помещения към апартаментите, сервизно помещение ;
  • Партер – 4 гаражни помещения към улицата, кабинет, гаражи към двора. Предвиден е проход на югоизток за гаражите в двора и за паркоместата там. От прохода се влиза към стълбището, което е вътрешно и към асансьора ;
  • На първия, втория и третия етаж са разположени по 4 апартамента на етаж. На четвърти и пети етаж апартаментите са по3, на последния, шести – две мансарди.
  • Покривът е скатен и плосък, изпълнен с битумно покритие.

Техническите показатели на сградата са :

  • разгъната застроена площ на сградата – 1840,00 m²
  • застроена площ – 265,00 m²

Изпълнение на сградата: Сградата е монолитна, със стоманобетонна носеща конструкция. Носещите конструктивни елементи на сградата са стоманобетонни плочи, греди, колони, шайби и стени в сутерена. Сградата е с топлоизолационна система и мазилка на Baumit. Асансьора е хидравличен и заедно със стълбищната клетка са ситуирани в средата на сградата, осветлението е горно. Дограмата е петкамерна – Taurus. Входните врати са блиндирани, а вътрешните MDF.

Карта

Изпрати запитване