0898 48 30 49 helios_eood@abv.bg

Продажби

Апартамент в гр. Бургас, ул. Средна Гора 4

Апартамент №10

Апартамент №10 е на пети, последен мансарден етаж в нова луксозна сграда, между центъра на града и Морската градина и с красива гледка към тях. Изпълнен е до ключ, а именно – шпакловка, боядисване, банята е с испански плочи и е обурудвана със санитария и душ-кабина на “KOLO”. Подовете по стаите са ламинат на немската фирма “TARKET”.

Жилището е с голяма дневна, две спални, баня и два балкона, с площ от 115 m² с общи части. Дограмата е немска – “Rehau” с троен стъклопакет, а прозорците в наклонените равнини- кухненския бокс и едната спалня са “Velux”.

Входната врата е блиндирана; вътрешните са производство на фирма “Ergon”. Плочите по пода на коридора и тарасите са здрав гранитогрес с мека тоналност.

Под покрива е направена качествена хидро- и топлоизолация, а керемидите и влакното под тях са на “Tondach”, поради което е сухо и топло. Топлоизолацията и мазилката по вънщните зидове е с дебелина 10см – система на “Baumit”.

Стълбището е с гранитни стъпала и плочи, парапетът е иноксов. Асансьорът е тих, безшумен, с италиански двигател и модерна кабина, слизащ до сутерена. Входната врата на сградата е на “Hörmann”; към подземните паркоместа също – там е с дистанционно управление.

Към апартамента се пази едно паркомясто!

Облицовката в партера е красива и ефектна, от италианска брекча.

Апартаментът е с романтичен привкус, който чака своите обитатели- ценители на нестандартното, които ще го направят най-уютното място за живеене в града.

Продажба на апартаменти в гр. Бургас, ул. Средна Гора 4

За повече информация използвайте формата за контакти или се обадете на посочените телефони:

моб.: 0898 48 30 49
моб.: 0889 84 66 22

Разпределение на Апартамента:

3D Визуализация:

Карта

Изпрати запитване