0898 48 30 49 helios_eood@abv.bg

Наеми

Апартхотел Хелиос

Helios luxury apartments се намира в град Приморско, на ул.„Зорница“ №8, само на 100м от пясъчните дюни на Северен плаж.

Апартаментите са нови, от месец август 2017г., луксозно обзаведени с комплект спалня; дневна с разтегателен диван(подходящ за две деца или един възрастен), маса за хранене, столове; напълно обзаведен кухненски бокс, както и луксозно оборудвана баня. При най-малките апартаментите, вместо диван, има разтегателен фотьойл, на който може да бъде настанено едно дете.

Всички стаи разполагат с климатик. В дневните, както и в много от спалните, има нови LCD телевизори. Освен хладилник с камера, в апартаментите има на разположение и вградени перални.

На разположение на гостите има паркоместа, които се намират в двора на апарт-комплекса, в съседен двор, както и откъм улицата. Необходима е резервация. Безплатен WLAN е осигурен в целия комплекс.

В съседство, през една улица, има много заведения за хранене, кафе-барове. Предлагат се и развлекателни игри за децата.

На подходящо място сред заобикаляща зеленина е и беседката с маси и столове. Място, на което всеки може да почуства домашният комфорт и лятната прохлада през вечерта, идваща от подножието на Странджа планина.

Гледката към морето от балконите е невероятна.

Тихо за почивка място, за незабравими спомени, които ще ви връщат тук отново и отново.

Апартамент 7 и Апартамент 12
Апартамент 10

Апартамент 18

Апартамент 20

Апартамент 22

Апартамент 23

Апартамент 1

Апартамент 5

Апартамент 6

Апартамент 8

Апартамент 9

Карта

Helios luxury apartments

Изпрати запитване